Inicio / Amateur / Internacional / Alfara del Patriarca espera la Champions League de llargues

Alfara del Patriarca espera la Champions League de llargues

L'equip de Tibi i el Maubeuge francés posen poc abans d'una partida de la passada Champions League de llargues. Foto: FPV.

L’equip de Tibi i el Maubeuge francés posen poc abans d’una partida de la passada Champions League de llargues. Foto: FPV.

Alfara del Patriarca acollirà este cap de setmana una nova edició de la Champions League, que es disputa a la modalitat de llargues i que en esta ocasió comptarà amb els clubs campions d’Espanya, França, Bèlgica, Holanda i Itàlia.

Un total de huit formacions seran les que lluiten el dissabte per un lloc en la final, que es disputarà el diumenge. Els participants seran Kersken i Bassrode des de Bèlgica, Winsum des d’Holanda, Maubege de França, Scalvaia d’Itàlia, i des de les nostres terres defensaran els colors els equips de Sella, campió de la Lliga a llargues, Benimagrell, finalista, i Alfara del Patriarca, localitat amfitriona.

El programa d’activitats incloses dins d’esta edició començarà este divendres, a partir de les 20.00 horesh. amb la presentació del Campionat en el Teatre Municipal d’Alfara del Patriarca. La jornada del dissabte es reserva per a la fase de lligueta, que es disputarà des de les 9.00 del matí fins a la finalització d’aquesta fase, que es jugarà en dos carrers paral·lels per a poder albergar així els dos grups de competició. El millor equip de cada grup disputarà la final el diumenge a partir de les 11.30 hores.