Inicio / Professional / Escala i corda professional / Francés guanya a domicili

Francés guanya a domicili

Francés juga de rebot durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Francés juga de rebot durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

L’Individual d’escala i corda ha visitat este dilluns el trinquet de Borriana, on Francés s’ha imposat davant Pablo per 60-40. El pilotari de Petrer s’ha despegat en el marcador a partir de l’equador de la partida, que en els primers compassos ha oferit grans intercanvis de colps i quinzes de molt de mèrit de banda dels dos joves escaleters. De fet, les travesses no s’han decantat fins l’última empenta de Francés.

La victòria de l’alacantí té doble mèrit ja que, a banda de ser més jove que Pablo II, es podria considerar que jugava com a visitant a un trinquet en què el seu rival de Borriol ha jugat més partides que ell. El domini de la vaqueta i els recursos tècnics han decantat una trobada vistosa per a l’espectador.

Amb la victòria, Francés aconsegueix la classificació per a la següent ronda de la fase prèvia, en la que s’enfrontarà a Santi, el proper divendres a Sueca. En l’altra partida del dia corresponent al mà a mà, Miguel s’enfrontarà a Pablo a Vilamarxant.

Una vegada concloguen estes dues partides, l’Individual entrarà en els quarts de final, on ja competiran els grans favorits, és a dir, Soro III, vigent campió, Rodrigo, Fageca, Álvaro, Genovés II i Puchol II. Els encreuaments de quarts es decidiran per sorteig i les partides es portaran a terme als trinquets de Genovés, on s’obrirà la ronda el 3 d’octubre, Pedreguer i Alzira, on hi haurà sessió doble el 5 d’octubre.