Inicio / Amateur / Perxa / Benimagrell lidera la Lliga a perxa

Benimagrell lidera la Lliga a perxa

Un jugador es disposa a colpejar la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Un jugador es disposa a colpejar la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Benimagrell encapçala en solitari la màxima categoria de la lliga de Perxa – Trofeu Diputació d’Alacant després dels resultats de la darrera jornada. L’equip líder guanyava en el seu desplaçament a Alcoi per un contundent 0 a 10. Estos tres punts fan que Benimagrell es pose un punt per sobre de la formació de Sella B. Aquest mateix equip guanyava en casa per 10 a 9 davant Tibi, resultat que propiciava el repartiment de punts, dos per al primer i un per als de Tibi. La partida entre Murla i Sella A va ser suspesa.

Pel que fa a la segona categoria, Sella D, qué es el líder, guanyava en la seua visita al carrer de Relleu, pel resultat ampli de 4 a 10. D’altra banda, Finestrat queia en casa per només un joc (9-10) contra l’equip de Mutxamel, que continua en segona posició. Sella C descansava esta jornada.