Inicio / Professional / Frontó professional / Álvaro i Montesa passen a la final d’El Puig

Álvaro i Montesa passen a la final d’El Puig

Álvaro juga amb la dreta durant una partida al frontó d'El Puig. Foto: Frediesport.

Álvaro juga amb la dreta durant una partida al frontó d’El Puig. Foto: Frediesport.

La parella d’El Puig, formada per Álvaro i Montesa, va aconseguir este diumenge la classificació per a la final del Trofeu de frontó Diputació de València després de vèncer davant Adrián II i Fageca (Museros) en l’última partida de la fase regular, celebrada al frontó Barón de Cheste. El recinte de la localitat de la Foia de Bunyol va registrar un gran ambient donada la transcendència de la cita i la qualitat dels pilotaris anunciats.

Amb el resultat de Cheste, ja es coneix el cartell de la final de la competició, programada per al proper 28 de setembre al frontó blau d’El Puig. Álvaro i Montesa s’enfrontaran pel títol a Puchol II i Àlex, la representació de Vinalesa, que ha acabat la fase regular imbatuda i líder destacada de la classificació general. Ambdós equips ja es van enfrontar en la lligueta, en una partida disputada al frontó de Paterna, i que va acabar amb 41-29 a favor de Puchol II.

Però la final serà, de ben segur, una partida diferent. En primer lloc, perquè es disputa al frontó on s’ha format i on més rendeix el veterà Montesa. També pesarà la responsabilitat de tractar-se d’una gran final, un factor amb el que hauran de ballar ambdós conjunts. A favor d’Alvaro està l’experiència en els moments crítics, mentre que Puchol II lluitarà per arrabassar-li al de Faura el número u en l’especialitat de les tres parets.