Inicio / Amateur / Perxa / La Lliga de perxa es comprimeix

La Lliga de perxa es comprimeix

Un pilotari juga durant la final de primera categoria de l'any passat, a Xixona. Foto: FPV.

Un pilotari juga durant la final de primera categoria de l’any passat, a Xixona. Foto: FPV.

A falta de tres jornades per a la finalització de la lligueta regular, en la primera categoria de perxa, es comprimeix cada vegada més la classificació. Després dels resultats d’este cap de setmana, amb les victòries de Murla sobre Tibi (5-10), Sella sobre Alcoi (10-3) i Sella B sobre Benimagrell (10-0), se situen al capdavant els equips de Benimagrell i Sella B, empatats a 14 punts. Amb un punt menys, 13, i en tercera posició, es situa l’equip A de Sella. És quart amb 12 punts la formació de Murla. Un poquet més despenjat està el Tibi amb 8 punts i tanca la classificació Alcoi amb 2 punts.

En segona categoria, este cap de setmana Sella C superava per la mínima a Relleu (10-9) mentre que Finesltrat també aconseguia un ajustat 10-8 davant Sella D, que mana l’equip amb 13 punts pels 12 que té l’equip de Mutxamel, però s’ha de destacar que aquest últim té una partida menys disputada. Es tercer Sella C amb 6 punts i tanquen amb 4 punts la classificació els equips de Relleu i Finestrat.

Els equips de tercera classificats per a la final són els de Sant Vicent i Benifallim.