Inicio / Amateur / Internacional / Argentina i Mèxic lluitaran pel títol de one wall

Argentina i Mèxic lluitaran pel títol de one wall

La selecció valenciana i Anglaterra s'enfronten este dijous a l'Stadium One Wall de Massamagrell. Foto: FPV.

La selecció valenciana i Anglaterra s’enfronten este dijous a l’Stadium One Wall de Massamagrell. Foto: FPV.

Les seleccions d’Argentina i Mèxic van aconseguir este dijous a la nit la classificació per a la final de one wall després de desfer-se dels combinat d’Anglatera, la principal favorita, i Itàlia, la gran sorpresa, respectivament. Ambudes semifinals van estar plenes d’emoció, i s’espera una lluita pel títol aferrissada emtre dos països americans amb gran qualitat i coneixement de la disciplina.

La final reeditarà l’enfrontament que ja es va produir en el Mundial d’Equador, l’any 2008. Els mexicans ostenten actualment el subcampionat que van aconseguir l’any 2012 a Holanda. En aquella ocasió, foren derrotats pels argentins.

Quant a la participació dels valencians, els quatre elegits per Pigat II, Álvaro, Víctor II, Rodrigo i Pablo no van aconseguir passar de la fase regular. En la primera partida van derrotar a Portugal amb facilitat, però després van caure davant Anglaterra i es van quedar lluny de la repesca. Malgrat la derrota, Rodrigo i Pablo, que van jugar la partida definitiva, van deixar bones sensacions davant uns jugadors que estan infinitament més acostumats al frontó d’una paret.

Comencen les llargues
Després dels resultats produïts en la jornada de dijous, la selecció valenciana ja és matemàticament campiona del món en la classificació general gràcies als campionats parcials en escala i corda i joc internacional. Els equips que tenen alguna opció en la modalitat de llargues no han brillat enone wall i, per tant, no podran abastir els 8 punts que ja tenen els valencians.

El títol ja està a la butxaca, però falta rubricar un bon Mundial amb un paper digne en llargues, la disciplina reina, i la més desitjada per les delegacions, especialment, les europees. Els valencians lluitaran al llarg de la jornada de hui per aconseguir la classificació de cara a la final que es portarà a terme dissabte de matí a la Plaça de l’Ajuntament de València.