Inicio / Amateur / Internacional / La selecció femenina passa a la final de raspall i debuta en one wall

La selecció femenina passa a la final de raspall i debuta en one wall

Les jugadores que han participat en el Mundial de Pilota posen junts als jutges i alguns dels entrenadors. Foto: FPV.

Les jugadores que han participat en el Mundial de Pilota posen junts als jutges i alguns dels entrenadors. Foto: FPV.

De la mateixa manera que va passar amb la selecció masculina en escala i corda, la selecció femenina no ha tingut problemes per a superar la fase regular del Mundial de Pilota en la disciplina de raspall i este dimecres a la nit aconseguia l’accés a una altra final. Les xiques, que han xocat en semifinals amb l’equip italià, han demostrat la seua clara superioritat i han col·locat un 5 a 0 en el marcador.

L’alineació per a aquesta semifinal ha estat composta per Sara, Majo i Ana. La semifinal s’ha desenvolupat davant un magnífic ambient dins del Minitrinquet de Massamagrell, seu de totes les partides d’esta modalitat, en la que han participat les delegacions d’Holanda, Bèlgica, Puerto Rico i Itàlia, a més de les valencianes.

La final d’esta modalitat està prevista per a este dijous a partir de les 19.30 hores, quan tindrà lloc la lluita pel tercer i quart lloc, és a dir, partida entre Bèlgica i Itàlia, i a continuació es disputarà la final entre Espanya-Comunitat Valenciana i Holanda. Les frisonas han fet una gran semifinal derrotant també per un 5 a 0 a les belgues.

Les jugadores valencianes s’enfronten a una dura jornada en la que també hauran de competir en la modalitat de one wall. Segons el calendari oficial, les jugadores de casa debuten a les 9.00 hores contra Holanda, actual subcampiona del món. L’equip a batre, en principi, és Puerto Rico, que es va fer amb el títol mundial en l’última cita internacional.