Inicio / Amateur / Internacional / Primer títol a la butxaca

Primer títol a la butxaca

Soro III i Raúl posen amb els representants de Bèlgica poc abans d'una partida del Mundial de Pilota. Foto: FPV.

Soro III i Raúl posen amb els representants de Bèlgica poc abans d’una partida del Mundial de Pilota. Foto: FPV.

La selecció valenciana s’ha proclamat este dimarts campiona del món en la modalitat d’escala i corda després de vencer davant l’equip d’Equador per un marcador de 10 a 0. Els jugadors sud-americans han fet una paper més que meritori davant dels de Pasqual Pigat, que han dominat la partida de principi a fi. El combinat que representa a Espanya en la cita internacional estava format en esta ocasió per Soro III i Raúl, una dupla de luxe per afrontar aquesta final.

Caicedo i Andrade, malgrat el resultat, han donat una molt bona imatge en el primer dia de competició. D’esta manera, el combinat valencià aconsegueix els seus primers quatre punts per a la classificació general, que el posen, de moment, com a líder provisional de la general.

També van participar en les diferents partides del dia Puchol II i Fageca, que es van intercanviar amb Soro III i Raúl en una intensa jornada de partides marcada per la lògica superioritat dels pilotaris valencians, que practiquen a diari una disciplina absolutament desconeguda per a la resta de països.

Les jugadores de la selecció valenciana femenina posen amb els entrenadors, Jaume Martí i Pasqual Sanchis Pigat II. Foto: FPV.

Les jugadores de la selecció valenciana femenina posen amb els entrenadors, Jaume Martí i Pasqual Sanchis Pigat II. Foto: FPV.

Joc internacional i debut les xiques
Este dimecres tindrà lloc la competició de Joc Internacional al camp de fútbol de Massamagrell durant tot el dia, incloses les finals, que seran a última hora de la vesprada. En esta disciplina ja s’espera una ferma competència entre els diferents equips. També este dimecres debuten en competició les diferents seleccions femenines, inclosa la valenciana, que jugaran a la modalitat autòctonoa triada per a elles, el raspall. S’espera també en este cas un clar domini de les valencianes.