Inicio / Amateur / Internacional / Genovés II jugarà el Mundial

Genovés II jugarà el Mundial

Genovés II, durant l'entrenament d'este diumenge a la Plaça de l'Ajuntament de València. Foto: FPV.

Genovés II, durant l’entrenament d’este diumenge a la Plaça de l’Ajuntament de València. Foto: FPV.

José Cabanes Corcera Genovés II va completar este diumenge la primera part de l’entrenament en la Plaça de l’Ajuntament de València i se li va veure a molt bon nivell, demostrant les seues ganes per estar amb els seus companys de selecció i tota la seua qualitat en la modalitat de llargues, segons explica la Federació de Pilota Valenciana a través d’un comunicat. L’escaleter és un dels jugadors amb més caràcter i un dels líders de l’equip i la seua presència sempre és garantia d’èxit.

Després d’uns dies d’incertesa en què no se sabia si arribaria a la cita internacional després de la distensió muscular a la cama dreta patida el passat diumenge en un entrenament amb la selecció, pareix que la seua presència és segura. Estos dies continuarà amb els seus entrenaments per a continuar millorant i arribar en òptimes condicions a la gran cita. El seu debut arribarà en la modalitat de joc internacional dimecres que ve, encara que el dimarts estarà animant, entrenant i en la cerimònia inaugural del Mundial.