Inicio / Professional / Raspall professional / Marrahí i Sanchis s’emporten el Gregori Maians

Marrahí i Sanchis s’emporten el Gregori Maians

Marrahí i Sanchis  posen amb autoritats i patrocinadors després de rebre els trofeus. Foto: Mari Carmen Montes.

Marrahí i Sanchis posen amb autoritats i patrocinadors després de rebre els trofeus. Foto: Mari Carmen Montes.

Julito Marrahí es tornà a coronar, esta vegada de la mà de Sanchis, després de guanyar la gran final del Trofeu Gregori Maians d’Oliva. No es tracta d’un torneig d’eixos que es consideren oficials, però sí d’un molt pretigiós i apreciat per la gent de la Safor. Amb un resultat de 25 per 20, disputat des de l’inici de la partida, Marrahí i Sanchis aconseguiren emportar-se la victòria davant tot un campió com és Waldo i el seu company Brisca.

L’ambient bullia a eixe gran trinquet d’Oliva. Els carrers plens de cotxes aparcats com cadascú podia, la costera d’accés al recinte plena de motos, de més cotxes, de gent que tenia un clar objectiu: no perdre’s una fantàstica final que pot ser siguera l’última volta que es jugara allí. Trinquetà de les bones. No cabia ningú més, ni a les galeries, ni al palquet, ni a l’escala… fins i tot, costava fer-se un lloc al bar. I és que hi havia qui comentava que ja que no podien veure la partida des de dins, almenys podrien escoltar els aplaudiments i els crits d’ànim dels que havien tingut més sort o havien aplegat abans al trinquet.

Gran trinquetà per a veure la final del Gregori Maians. Foto: Mari Carmen Montes.

Gran trinquetà per a veure la final del Gregori Maians. Foto: Mari Carmen Montes.

La partida va començar a favor dels blaus, Marrahí i Sanchis, que van fer el joc des del dau. Com no, Julito va estar perfecte amb la seua poderosa treta, eixa que el va portar també a ser campió de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València. Però a l’altra banda tenien a Waldo, un autèntic referent al món del raspall. Només veure com van sumar Waldo i Brisca el primer joc al seu favor, tots sabien que la partida anava a ser d’eixes llargues i intenses. Partida per a gaudir al màxim.

Tots els jocs s’anaren sumant des del dau, i es veia que si la parella roja no trencava la dinàmica, Marrahí i Sanchis estaven a un pas d’alçar les copes de campions. I així va ser. Últim joc de la partida, 20 per 20 i iguals a dos. La gent estava passant-ho en gran. A pocs els importava ja qui guanyara la final del Gregori Maians perquè la felicitat es reflectia als seus rostres de tant com estaven gaudint veient bona pilota. I dins d’eixe ambient increïble, Marrahí i Sanchis feren l’últim quinze de la partida, proclamant-se campions de la vesprada, que va acabar sent nit.

El comiat d’una jornada tan especial va estar a l’altura de les circumstàncies amb una nova edició de ‘Cançons al Dau’ protagonitzada per Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Toni de l’Hostal. Si les obres del nou trinquet finalitzen prompte, la d’ahir seria l’última vegada que es disputara una final del Gregori Maians a eixe recinte. El que està clar és que si es tractava d’un comiat, no hi havia millor forma de fer-ho.

Prèvia de juvenils

Abans de la gran final protagonitzada per Waldo, Brisca, Marrahí i Sanchis, es va disputar la final de la categoria juvenil. En este cas s’enfrontaren Javi Salelles i Néstor a Montaner i Antoniet. La victòria va ser per a esta última parella amb un resultat de 25 per 10.