Inicio / Professional / Galotxa professional / Soro III i Puchol II es retroben en la final del Trofeu Moscatel

Soro III i Puchol II es retroben en la final del Trofeu Moscatel

Soro III es disposa a colpejar la pilota durant una partida a Sueca. Foto: Frediesport.

Soro III es disposa a colpejar la pilota durant una partida a Sueca. Foto: Frediesport.

El cara a cara entre els dos escaleters en millor forma del moment, Soro III, campió individual i número u, i Puchol II, guanyador de l’última Copa Diputació de València, es tornarà a produir este dissabte amb motiu de la final del Trofeu Moscatel de Godelleta. En este cas, i per a afegir més interès si cap a la cita, la confrontació es disputarà a la modalitat de galotxa, i en un carrer en què s’ha de tirar mà de la potència de braç. Els mitgers de la partida també sumen molt al cartell, ja que al costat de Soro III jugarà l’ídol local de Godelleta, Raúl, i amb Puchol II estarà el número u en el lloc, Dani, qui també el va acompanyar en la consecució del títol de Copa.

Ambdues parelles han aconseguit la classificació per a la final de manera clara. Soro III i Raúl inauguraven el torneig amb un clar 70-40 contra Rodrigo i Javi el passat dimarts. En aquella cita, Raúl va oferir una exhibició de joc, fent gal·la no sols d’un coneixement exhaustiu dels secrets del carrer de Godelleta, sinó també d’un estat de forma envejable. El pilotari local va trobar les galeries amb facilitat, va moure als contraris i els va fer botar la pilota, de manera que va acabar desarmant el bot potent però massa recte de Rodrigo i la pegada de Javi.

De forma més contundent van accedir a la gran final Puchol II i Dani, després de vèncer 70-25 a Fageca i Félix. La segona semifinal, celebrada dimecres, tingué poca història, just la que van permetre els campions de la Copa, perfectes en totes les facetes del joc.

Amb estos precedents, la final es preveu equilibrada entre dues parelles que han demostrat molt bones sensacions amb el recinte, i que pareixen preparades per a intentar l’assalt al títol d’una de les competicions clàssiques de l’estiu. L’activitat a Godelleta començarà a les 18.00 hores i es preveu un gran ambient.

El duel es repetirà a Borriana
Soro III i Puchol II han protagonitzat bona part de les grans cites d’este estiu i, de fet, encara els queda pendent algun duel més en les pròximes dates. Després de la final del Moscatel, este dissabte, tornaran a jugar dilluns, en este cas, en la final del Trofeu Batiste Viñes de Borriana. Per a la cita, el de Massamagrell estarà acompanyat per Javi, mentre que Félix serà el company del seu jove rival de Vinalesa.

Amb anterioritat, Soro III i Puchol II es van enfrontar en la final del Trofeu Tio Pena de Massamagrell, on el de Vinalesa i Félix van superar amb claredat a Soro III i Salva.