Inicio / Professional / Galotxa professional / Puchol II i Dani es mostren intractables en el Trofeu Moscatel

Puchol II i Dani es mostren intractables en el Trofeu Moscatel

Puchol II juga de bot de braç durant una partida a Alzira. Foto: Frediesport.

Puchol II juga de bot de braç durant una partida a Alzira. Foto: Frediesport.

Els campions de la Copa Diputació, Puchol II i Dani, es van imposar amb claredat (70-20) a Fageca i Félix en la segona semifinal del Trofeu Moscatel, celebrada este dimecres a Godelleta. El triomf del tàndem que formen el de Vinalesa i el de Benavites va cedir el primer parcial, i després va oferir un recital contra un equip que no va trobar-li el punt a la canxa i es va veure superat en totes les facetes del joc.

El Trofeu Moscatel espera ja la disputa de la gran final, que es portarà a terme este dissabte a les 18.00 hores, quan es tancarà una de les competicions emblemàtiques d’una localitat que viu amb intensitat la pilota valenciana. Puchol II i Dani s’enfrontaran a Soro III i l’ídol local, Raúl, que va oferir tot un recital en la primera semifinal. Junt al vigent campió individual, el mitger de Godelleta es va imposar davant Rodrigo i Javi 70-40.