Inicio / Professional / Galotxa professional / Segon assalt en el Trofeu Moscatel de Godelleta

Segon assalt en el Trofeu Moscatel de Godelleta

Dani juga de volea durant una partida a Bellreguard. Foto: Frediesport.

Dani juga de volea durant una partida a Bellreguard. Foto: Frediesport.

El Trofeu Moscatel de Godelleta anuncia este dimecres (18.00 hores) la segona semifinal, en la que Puchol II i Dani s’enfronten a Fageca i Félix. Els campions de la Copa Diputació defensen la seua fama d’equip temible contra una parella de potència i magnífic joc a l’aire, dues qualitats molt apreciables en un recinte que premia el múscul sobre la tècnica.

Així va quedar demostrat este dimarts, en l’estrena del torneig amb la disputa de la primera semifinal. Soro III i Raúl es van imposar amb claredat (70-40) davant Rodrigo i Javi. En esta partida inaugural fou providencial l’aportació de Raúl, cirat entre les parets del recinte de Godelleta, que va trobar la galeria pràcticament des de qualsevol punt del carrer. La parella derrotada fou incapaç de fer botar la pilota i evitar aixií el colpeig de volea dels rivals.

En eixes condicions, no hi hagué color a Godelleta. D’eixida, Rodrigo i Javi sumaven el primer joc (15-10), però a continuació començava l’exhibició de Raúl, que portava el seu equip fins al 50-15. Després, la semifinal ja fou un terreny molt més tranquil per als guanyadors. La final es disputarà este dissabte a partir de les 18.00 hores.