Inicio / Professional / Galotxa professional / Comença el repte del ‘trenca-braços’ a Godelleta

Comença el repte del ‘trenca-braços’ a Godelleta

Raúl juga una pilota durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Raúl juga una pilota durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

L’edició número 47 del Trofeu Moscatel de Godelleta s’obir este dimarts a partir de les 18.00 hores amb la disputa de la primera semifinal. El cartell anuncia a Soro III i Raúl contra Rodrigo i Javi. Sense temps per al descans, este dimecres tindrà lloc la segona semifinal, en la que Fageca i Félix s’enfrontaran a Puchol II i Dani. D’esta segona cita s’ha caigut Genovés II, que encara arrossega problemes físics.

El Trofeu Moscatel de Godelleta té un atractiu principal, i és que permet veure jugar als grans talents del trinquet en l’exigent canxa de la localitat de la Foia de Bunyol. El carrer de pilota que acull l’encontre fou el primer artificial, i no té cap mentida ni element que frene la pilota. És, per tant, molt similar a un trinquet, però sense escala, el que provoca que els jugadors hagen de tirar de braç en nombroses ocasions.

trofeu moscatel godelletaLa competició organitzada per un dels clubs model quant a la promoció ha anunciat al llarg de la seua història als millors, que sempre han destacat l’exigència que implica este recinte i la modalitat triada, la galotxa. Antigament es confeccionaven trios, però en les últimes edicions s’ha optat per anunciar parelles, el que multiplica encara més el desgast dels jugadors.

Potència per a començar
La primera semifinal del Trofeu Moscatel destaca per la potència de pegada dels quatre pilotaris anunciats. D’una banda, Soro III, actual número u, tindrà el suport de l’ídol local, Raúl, altre jugador explosiu i amb molts blaus. A l’altre costat de la corda, l’esquerrà Rodrigo, un jugador al que li agrada l’aire i el bot de braç, s’uneix amb un dels físics més poderosos de Val Net, el de Javi.

Quant a la segona semifinal, ni més ni menys que jugaran d’un costat els actuals campions de la Copa Diputació de València i parella de moda este estiu, Puchol II i Dani. La bona compenetració i els quilos de força darrere, a més de la col·locació i la intel·ligència de Dani són les armes de l’equip. A l’altre costat, la llarga i enverinada pilotada de Félix es complementa amb el bon moment de forma de l’actual campió del Circuit Bancaixa, Félix.

Els guanyadors de les dues semifinals es trobaran en la gran final, programada per al dissabte a partir de les 18.00 hores.