Inicio / Amateur / Escala i corda / Alginet i Almassora, primers campions del nou Trofeu d’Estiu d’escala i corda

Alginet i Almassora, primers campions del nou Trofeu d’Estiu d’escala i corda

Pilotaris i autoritats posen abans de les finals del tercera del Trofeu d'Estiu d'escala i corda. Foto: FPV.

Pilotaris i autoritats posen abans de les finals del tercera del Trofeu d’Estiu d’escala i corda. Foto: FPV.

Les finals de tercera categoria obriren la jornada de finals del nou Trofeu d’Estiu d’escala i corda al trinquet d’Algimia d’Alfara. En la final de tercera B, l’equip d’Alginet (Salva, Julio, Adolfo, Adrià i Dani) superava l’equip de Mobles Cervera Riba-roja F (Toni, Vicente, Santi i Omar).

Des del primer moment la final es decantava del costat dels joves jugadors d’Alginet, on ha sobreeixit la pegada de Salva, encara que tots demostraven que malgrat la seua curta edat tenen un gran futur. Riba-roja ho intentava amb un equip amb gent encara inexperta però amb gran il·lusió.

En la final de tercera A, s’enfrontaven l’equip d’Almassora A (Israel, Omar, Rafael i Óscar) a Mobles Cervera Riba-roja E (Manuel, Vicente i Javi). Una partida molt igualada al principi però que a poc a poc es decantava a favor del conjunt de Castelló, més jove i més encertat en el tram final que els seus oponents. Ribaroja amb un equip amb gent molt veterana ha posat en compromisos per moments als seus rivals.

L’alcalde d’Algimia d’Alfara, Francisco Salt, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de Castelló, Pedro López, i el regidor d’Esports d’Algimia d’Alfara, Mario Montal i el president del Club de Pilota d’Algimia, Enrique Navarro, entregaven les medalles i trofeus als finalistes.