Inicio / Amateur / Escala i corda / Onda i Massalfassar, campions de l’estiu

Onda i Massalfassar, campions de l’estiu

Kevin de Borriol juga una pilota amb l'esquerra durant la final del Trofeu d'Estiu. Foto: FPV.

Kevin de Borriol juga una pilota amb l’esquerra durant la final del Trofeu d’Estiu. Foto: FPV.

Les finals de primera i segona categoria tancaven el cap de setmana d’escala i corda en la localitat d’Algimia d’Alfara, que ha viscut amb intensitat la resolució del Trofeu d’Estiu. En la final de la categoria de plata s’han enfrontat l’equip de Massalfassar A (Pasqual, Óscar, Rafa i Lluís) a l’equip de Torrent B (Isaac, Daniel, Manuel i Ramón). Els de l´Horta Nord, amb un equip més assaonat, demostraven des del primer quinze que volien aconseguir un nou títol per al seu club. Pasqual estava perfecte al dau i en els rebots, molt ben secundat per Rafa i Óscar que han aconseguit tancar tots els espais. Els de Torrent s’han mostrat nerviosos i els ha costat arrancar en la final, i quan han volgut ja no han pogut.

En la gran final, s’enfrontaven Onda A (Kevin, Jordi i José Luis) a Mobles Cervera Riba-roja A (José Vicente, Jesús Manuel i Óscar). Dos equips amb qualitat i força que jugaven una gran final, amb alternatives i quinzes molt bons. La partida començava igualada en els primers jocs però a poc a poc el saber estar dels jugadors de Riba-roja, ha possibilitat que se n’anaren en el marcador uns jocs, davant de la joventut de l’equip d’Onda. Però els de la província de Castelló lluitaven per a remuntar de la mà del feridor, José Luis, que ha posat en molts compromisos a José Vicente i la pegada de Kevin, que ha encantat als espectadors que s’han acostat al trinquet d’Algimia. Onda aconseguix un gran títol per a tancar la temporada.

L’alcalde d’Algimia d’Alfara, Francisco Salt, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de Castelló, Pedro López, el regidor d’esports d’Algimia d’Alfara, Mario Montal, el regidor d’esports de Riba-roja, Javier Moreno, i el president del Club de Pilota d’Algimia, Enrique Navarro, entregaven les medalles i trofeus als finalistes.

Les finals de les màximes categories coronaven l’activitat iniciada amb les finals de tercera.