Inicio / Professional / Escala i corda professional / La seguretat de Soro III i Salva decideix

La seguretat de Soro III i Salva decideix

Soro III juga de volea durant una partida a Massamagrell. Foto: Frediesport.

Soro III juga de volea durant una partida a Massamagrell. Foto: Frediesport.

Soro III i Salva disputaran la final del Trofeu Tio Pena de Massamagrell després de véncer este dimarts davant Álvaro i Javi per 60-40. La parella de pilotaris locals s’ha mostrat molt sòlida, especialment, en el tram final de la confrontació, quan han mantingut el bon ritme de la primera meitat i han acabat esgotant les forces dels rivals.

Els quatre jugadors han oferit un duel replet d’entrega i qualitat, amb grans quinzes per a un i altre bàndol. Ha agradat a Massamagrell el rendiment d’Álvaro, que ha oferit bones prestacions, i també la bona compnenetració i actuació general de Soro III i Salva. Ara, els guanyadors esperen a que arribe la gran final, que els enfrontarà a Puchol II i Félix el proper dimarts.

En categoria juvenil, Francés i Guillermo s’imposaven 60-45 a Ferrer i Conillet en la semifinal disputada este dimarts, i s’enfrontaran a Carlos, Nacho II i Néstor en la final del proper dia 29.