Inicio / Amateur / Perxa / Victòria per la mínima d’Alcoi sobre Sella en perxa

Victòria per la mínima d’Alcoi sobre Sella en perxa

Un jugador realitza la treta durant una partida de perxa. Foto: FPV.

Un jugador realitza la treta durant una partida de perxa. Foto: FPV.

La segona jornada de la Lliga a perxa deixava este cap de setmana dos enfrontaments resolts de forma diametralment oposada en la màxima categoria. A Benimagrell, la formació local vencia per 10 a 0 a l’equip de Sella B, aconseguint així els tres punts en joc, que sumats als dos aconseguits en la primera jornada, suma un total de 5 que li fan encimbellar-se al més alt de la classificació.

El duel més ajustat es produïa a Alcoi, on l’equip local superava 10-9 a Sella A. A més, este resultat propícia la repartició dels punts. Cal destacar que els equips de Murla i Tibi compten amb una partida menys que la resta de competidors.

En la segona categoria, Mutxamel seguix al capdavant de la taula amb 3 punts i, a més, només ha disputat una partida, ja que en esta jornada era l’equip que descansava. Els resultats que es produïen en esta categoria eren: Relleu 10 – Sella C 3 i Sella D 10 – Finestrat 2. Encara que el líder és Mutxamel, es troba empatat a tres punts amb els equips Sella D, Relleu i Sella C, per tant és preveu una lliga molt ajustada en aquesta categoria.

Benifallim és el líder en solitari de la tercera categoria, amb sis punts en el seu caseller després dels dos victòries aconseguides en els dos partides que ha disputat. En esta jornada els de Benifallim derrotaven a domicili l’equip de Sant Vicent per 6 a 10.