Inicio / Professional / Escala i corda professional / Segon assalt en el Trofeu Tio Pena

Segon assalt en el Trofeu Tio Pena

Álvaro juga una pilota en una postura acrobàtica durant una partida a Montcada. Foto: Frediesport.

Álvaro juga una pilota en una postura acrobàtica durant una partida a Montcada. Foto: Frediesport.

Soro III i Salva disputen este dimarts la segona semifinal del XXV Trofeu Tio Pena contra Álvaro i Javi. La partida es disputarà després de la prèvia de juvenils, corresponent al torneig de promeses, en la que Ferrer i Conillet tindran en la contra a Francés i Guillermo. L’activitat a Massamagrell es posarà en marxa a les 17.00 hores.

Els contendents de la semifinal d’este dimarts ja coneixen qui seran els seus rivals en una hipotètica final. Puchol II i Félix es van desfer en la primera eliminatòria de Genovés II i Raúl per un contundent 60-20. El marcador podria haver sigut més ajustat en funció dels mèrits de Jose Cabanes i el seu company de Godelleta, però la contundència del joc de Puchol II i Félix fou incontestable.

Soro III repeteix parella amb el tricampió del Circuit Bancaixa Salva, també de Massamagrell, després d’haver disputat amb ell la Copa Diputació. L’equip va funcionar a la perfecció en la passada Lliga Professional, quan Salva hagué d’entrar per substituir el lesionat Jesús. En la passada Copa també van brillar, però es van quedar en les semifinals. Mentre que Soro III sol rendir a gran nivell tant amb les galeries lliure com privades (com és el cas en el Trofeu Tio Pena), Salva sempre dóna més joc quan no es pot buscar la galeria.

A l’altre costat de la corda es presenta un equip amb l’experiència d’Álvaro al rest i la pegada de Javi al mig. El de Faura arriba al torneig amb ganes de fer un bon paper després d’un Circuit Bancaixa en què no va poder estar en bona part de les partides, i una Copa en la que el seu equip, completat per Félix, tampoc va arribar massa lluny. Una forta sentada a la mà esquerra li va impedir al de Faura rendir de forma regular.

Amb el pòquer d’asos que es presenta a Massamagrell a ple rendiment, hi haurà una dura batalla per accedir a la gran final, prevista per al dimarts que ve a les 18.30 hores.