Inicio / Amateur / Perxa / Tibi comença fort en la Lliga de perxa

Tibi comença fort en la Lliga de perxa

Un jugador colpeja la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Un jugador colpeja la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Després de la primera jornada en la Lliga de Perxa – Trofeu Diputació d’Alacant, Tibi és l’equip que es situa al capdavant de la primera jornada en la màxima categoria, després d’aconseguir els 3 punts en el seu envit davant la formació d’Alcoi pel resultat de 10 a 2. Tibi és l’únic equip de primera que aconseguia els tres punts.

En la localitat de Sella es disputaven les altres dues partides de la jornada en primera; per una banda, Sella A perdia contra Benimagrell per 7 a 10, això sí, aquest resultat afavoria el repartiment de punts, un per als locals i dos per als de Benimagrell. Per altra banda, Sella B, també queia a casa, en aquest cas contra Murla i també amb repartiment de punts després del 8 a 10 final.

En segona categoria, Mutxamel i Sella C encapçalen la classificació amb 3 punts, després de guanyar les seues partides en esta primera jornada. Mutxamel es desfeia per 10 a 3 de Relleu, mentre que en Sella, es disputava el derbi entre l’equip C i el D de la mateixa població i s’emportava els tres punts Sella C, després de véncer per 10 a 4.

Esta jornada descansava l’equip de Finestrat. Cal destacar també que ja s’ha disputat una partida avançada de la segona jornada i que enfrontava els equips de Sella D i Finestrat amb victória per als primers per 10 a 2, per tant, també suma este equip tres punts.

Pel que fa a la categoria de bronze, Sant Vicent guanyava a domicili l’equip de Xixona per 0 a 10, fet que fa que els de l’Alacantí es situen al capdavant. L’altra partida de la jornada la disputaven els equips de Benifallim i Crevillent, amb victòria per als primers per 10 a 4.