Inicio / Professional / Escala i corda professional / Resultat enganyós en la primera semifinal del Trofeu Tio Pena

Resultat enganyós en la primera semifinal del Trofeu Tio Pena

Félix juga de volea durant una partida al trinquet Tio Pena de Massamagrell. Foto: Frediesport.

Félix juga de volea durant una partida al trinquet Tio Pena de Massamagrell. Foto: Frediesport.

Puchol II i Félix han superat amb claredat (60-20) Genovés II i Raúl en la primera semifinal del XXV Trofeu Tio Pena – Festes Fundacionals 2014 de Massamagrell. El jove escaleter de Vinalesa i el seu company de Dénia s’han mostrat intractables, encara que el marcador suposa un càstig excessiu per a la parella derrotada, que ha fet mèrits per a anotar algun joc més.

Però el braç de ferro de Puchol II i la pegada de Félix davant han dictat sentència en l’inici d’una de les competicions més prestigioses de l’estiu, que continuarà el proper dimarts amb la disputa de la segona semifinal. En este cas, el cartell enfronta a dos pilotaris del poble, el campió individual, Soro III, i el tricampió del Circuit Bancaixa, Salva, contra el mític Álvaro i el vigent campió de la Lliga Professional i finalista de la Copa, Javi. La final es reserva per al dia 29.