Inicio / Amateur / Galotxa / Quart de Les Valls toca el cel

Quart de Les Valls toca el cel

Pilotaris, autoritats i aficionats de Quart de Les Valls celebren la consecució del títol a Montserrat. Foto: FPV.

Pilotaris, autoritats i aficionats de Quart de Les Valls celebren la consecució del títol a Montserrat. Foto: FPV.

Kiwa Quart de les Valls s’ha proclamat este dissabte campió de primera categoria del Campionat Autonòmic de galotxa – Trofeu El Corte Inglés al vèncer còmodament a Inmobiliaria Palanca Foios, per un resultat de 70 per 10. Dos anys després de proclamar-se subcampions han pogut llevar-se eixa espina que portaven, i per primera vegada en la història del club aconsegueixen la copa de campions, la qual cosa ha suposat tot un esdeveniment en la xicoteta localitat de Quart, que ho ha viscut amb immensa alegria.

La partida ha tingut un únic color, i eixe ha sigut el blau, el de Quart de les Valls. Moro, Guillermo, el Xato, Bervis i Juanan Castillejo, han anat sempre per davant en tot moment, mentre que Foios (Roberto, Aucejo, Vicent i Juanma), no ha tingut el seu millor dia, la qual cosa ha fet que els jugadors de l’equip roig estigueren per davall de les seues prestacions.

El carrer de galotxa de Monserrat ha gaudit d’un ambient únic i irrepetible, amb seguidors vinguts des de l’Horta i de les Valls de Segó.

Amb anterioritat a la partida el Club de Pilota de Montserrat ha homenatjat als components del mític equip de Montserrat del anys 70 i 80 (Pepe, Carlos, Ortiz, Marcial, Cucala i al president d’aquella època, el tio Paco).

En la primera partida de la vesprada, corresponent a la final de juvenils, s’enfrontaven els equips de Electrofassar Massalfassar i Cajamar Godelleta. Ha sigut un encontre molt igualat, tot i que sempre ha portat la davantera Massalfassar. Així i tot, s’ha arribat a una igualada a 45, tot i que a la fi, els rojos s’han endut la victòria per tan sols un joc de diferència: Massalfassar 50-Godelleta 45.

Han lliurat els premis el responsable de Relacions Institucionals de El Corte Inglés, Borja Monzó, el president de la FPV, Daniel Sanjuán, l’alcalde de Montserrat, José María Mas, la regidora d’esports de la localitat, Regina Campos, l’alcalde de Foios, Héctor Bueno, i l’alcaldessa de Quart de les Valls, Pilar Álvarez.