Inicio / Amateur / Llargues i palma / Tibi i Sella, triomfadors en les finals de la Lliga a llargues i palma

Tibi i Sella, triomfadors en les finals de la Lliga a llargues i palma

Un jugador de l'equip de Tibi colpeja la pilota durant la final a Agost. Foto: FPV.

Un jugador de l’equip de Tibi colpeja la pilota durant la final a Agost. Foto: FPV.

El carrer Canalejas d’Agost proclamava este cap de setmana campió a l’equip de Tibi, que vencia la seua final, la de primera de palma, a l’equip de Murla. La vesprada començava amb una nota trista, el minut de silenci en honor de Vicente Gironés, gran aficionat i membre del Club de Tibi que ens deixava dissabte passat.

Després de més d’hora i mitja de partida els de Tibi aconseguien una més que treballada victòria davant de la formació de Murla. La partida començava ja amb el domini de Tibi, amb uns Sergio, Miki, Alberto i Canari molt entonats, tant en la banca com al rest, aconseguint posar en el marcador un 5 a 2. No obstant això, després s’arribava a un 5 a 4, amb pilota per a igualr a 5 per als de Murla, que finalment desaprofitaven i els de Tibi aconseguien desapegar-se una altra vegada en el marcador. Finalment, Sebastià, Manel, Salva i Guillermo queien per un marcador final de 10 a 7 en un final molt equilibrada.

D’esta manera Tibi aconseguia el seu segon títol en la màxima categoria de Palma després del que va sumar en l’edició XIX de 2011.

Desgràcia en llargues
Quant a la final de primera categoria en llargues, la desgràcia es va cebar amb l’equip de Benimagrell ja que al poc d’iniciar-se la partida, el veterà banca de Laguar, Màlia, es va lesionar i la partida es va suspendre amb victòria per a l’equip de Sella, que suma el seu primer campionat.