Inicio / Amateur / Llargues i palma / L’hora de la veritat en la Lliga a Llargues i Palma

L’hora de la veritat en la Lliga a Llargues i Palma

Els finalistes de la Lliga a Llargues i Palma posen amb les autoritats després dela presentació. Foto: FPV.

Els finalistes de la Lliga a Llargues i Palma posen amb les autoritats després dela presentació. Foto: FPV.

La localitat d’Agost es prepara per a acollir les finals de les diferents modalitats i categories de la Lliga a Llargues i Palma, que es portaran a terme este cap de setmana. Sella i Benimagrell tancaran l’activitat el diumenge a partir de les 17.30 hores, en el que serà el plat fort d’un intens cap de setmana. Però abans de la final de primera hi haurà multitud de partides per tancar un dels campionats més antics de la pilota moderna.

Tot començarà este dissabte amb la final de juvenils entre Tibi i Murla (16.30 hores). A continuació, es disputarà la final de tercera de llargues entre Mutxamel i Finestrat. Diumenge de matí (10.00 hores) estrenaran l’activitat els protagonistes de la final de segona de palma,. Tibi i Benidorm. A continuació es portarà a terme la final de segona de llargues entre Benidorm i Murla.

Ja de vesprada, a les 16.00 hores, es disputarà la final de primera de palma entre els clubs de Murla i Tibi, que donarà pas a la gran cita del dia, la final de primera de llargues entre Sella i Benimagrell.

Presentació de les finals
La presentació de les finals va estar presidida pel Diputat d’Esports, Pascual Díaz Amat, l’alcalde d’Agost, Juan José Castelló, el vicepresident de la FPV, Vicent Molines, i José Antonio Martínez, en nom del Club de Pilota Valenciana d’Agost.

El vicepresident va destacar la gran importància del suport de la Diputació d’Alacant durant ja 30 anys, en el que s’ha convertit un dels patrocinis més perllongats dins del món de la pilota valenciana. També va voler remarcar que enguany tornen a televisar-se les partides de primera categoria de llargues i palma.

L’alcalde d’Agost va voler apel·lar al treball que s’està desenrotllant en el club durant els últims anys, i la seua enorme il·lusió per poder celebrar les finals en Agost. “No sols els hem acompanyat en estos últims anys en les finals que han aconseguit sinó que créiem que la nostra població també podria ser mereixedora d’un cap de setmana tan intens com este dedicat al nostre esport més tradicional, per excel·lència”.

Per la seua banda, el diputat d’esports i alcalde de la veïna localitat de Petrer va manifestar que, per a la Diputació d’Alacant, era un compromís de la màxima importància donar suport a les tradicions, i entre elles, la més destacada, la de la pilota valenciana. “Hem de continuar treballant perquè nostres carrers continuen vius gràcies a quelcom tan xicotet com una pilota. Des de l’inici del campionat sabíem que havíem d’estar amb el nostre esport, i en especial els llargues, perquè ho portem al cor, ens ve dels nostres avantpassats i cal continuar mantenint-lo”.