Inicio / Amateur / Llargues i palma / Agost presenta els finalistes de la Lliga a llargues

Agost presenta els finalistes de la Lliga a llargues

Autoritats, organitzadors i pilotaris, després de la presentació de la Lliga a llargues i Palma. Foto: FPV.

Autoritats, organitzadors i pilotaris, després de la presentació de la Lliga a llargues i Palma. Foto: FPV.

Este dimecres, a partir de les 20.00 hores i a la casa de la cultura de la localitat d’Agost, tindrà lloc la presentació dels equips finalistes d’esta edició de les Lligues de Llargues i de Palma, que patrocina la Diputació d’Alacant.

El carrer Canalejas es guarnix per a l’ocasió, i inclús el sòl serà pintat en els pròxims dies per a la celebració d’estes finals, que a més, es televisaran dos d’elles, les de primera categoria de Palma i primera categoria de Llargues, ambdós programades per a diumenge que ve en horari vespertí.

Durant el cap de setmana següent, que suposarà la festa anual del joc a ratlles, també es programa la presentació de la XXV Lliga de Perxa, que s’allargarà fins a principis de novembre.

L’activitat en les finals d’este dissabte començarà amb la final de juvenils, a les 16.30 hores, entre els equips de Tibi i Murla. A continuació, cap a les 18.00 hores, Mutxamel i Finestrat disputaran la final de tercera categoria. El diumenge, a les 10.00 hores, Tibi i Benidorm lluitaran pel títol de segona en la modalitat de palma, mentre que a les 11.30 hores jugaran la final de segona categoria de llargues Benidorm i Murla.

Ja de vesprada, a les 16.00 hores, Murla i Tibi protagonitzaran la final de primera categoria de palma i, a continuació, a les 17.30 hores, es tancarà la programació amb la final de primera de llargues entre Sella i Benimagrell.