Inicio / Amateur / Llargues i palma / Benimagrell contra Sella, finalíssima de la Lliga a llargues

Benimagrell contra Sella, finalíssima de la Lliga a llargues

malia lliga a llargues benimagrell

El passat cap de setmana es disputava la volta de les semifinals de les Lligues de Llargues i de Palma, englobades ambdós en el Trofeu Diputació d’Alacant. L’equip de Benimagrell aconseguia una espectacular remuntada davant de Parcent en la primera categoria de Llargues. En l’anada, en la localitat de la Marina, l’equip de Sant Joan perdia per 10 a 7, però este cap de setmana aconseguia donar-li la volta al marcador vencent a casa per 10 a 4, convertint-se així en finalista de la màxima categoria de Llargues.

L’altre equip finalista en esta categoria serà el de Sella, que ha vençut a Murla sense massa dificultats per 10-3 en l’anada i la tornada de semifinals. Per tant, la final enfrontarà a Sella i Benimagrell, i es disputarà diumenge que ve a la localitat d’Agost, que albergarà totes les finals.

Seguint en primera categoria, en este cas en la modalitat de palma, seran les formacions de Murla i de Tibi les que lluiten pel campionat. Murla ha passat l’eliminatòria de semifinals de forma còmoda, atenent al marcador, però no al joc, vencent tant a casa com a domicili per 10 a 5 a l’equip de Calp. Tibi arriba a la final pletòric de moral, ja que han protagonitzat una de les remuntades de la jornada. Queien en l’anada per 10 a 5 davant de Sella, mentre que en la tornada i a casa, vencien per 10 a 1. Esta final també es disputarà a Agost de manera prèvia a la de primera de llargues.

Ja en segona de llargues, Benidorm ha fet honor a la gran temporada regular realitzada i s’ha imposat al Murla a per 10 a 7 a domicili, mentre que en l’anada ja aconseguia també la victòria, en eixe cas per 10 a 1. El seu rival en la final serà l’equip de Murla B que s’imposava en esta ronda a Campello B, guanyant els dos envits de semifinals, el primer per 6 a 10 i en la volta a casa per 10 a 1.

En la segona categoria, però de palma, Tibi jugarà la final contra Benidorm. Estos últims passaven a la final després de guanyar a casa 10 a 2 i perdre en la volta 10 a 4, afavorint-los així el tanteig global. Tibi va haver de remuntar en la tornada davant de Llíber després de caure en la primera partida per 10 a 8, en el carrer de Llíber. Esta setmana els de Tibi feien valdre el factor pista per a remuntar i acabar guanyant per 10 a 3.

En la categoria tercera de llargues s’ha produït la remuntada més espectacular de les semifinals, i ha sigut protagonitzada per l’equip de Finestrat. Estos queien en l’anada en La Murada per 10 a 2, i aconseguien este dissabte remuntar eixe resultat, guanyant per 10 a 1. Sens dubte, tota una proesa. Per l’altre costat del quadre, accedix Mutxamel a la final d’esta categoria, després de remuntar també el resultat de 10 a 7 produït en Fondó dels Neus la setmana passada aconseguint este cap de setmana un 10 a 4 a favor dels de Mutxamel.

Finalment, la final juvenil la disputaran els equips de Tibi i de Murla, que accedien de la fase de lligueta directes a la final.