Inicio / Amateur / Escala i corda / Francés i Jordi guanyen la Copa 2 per la via ràpida

Francés i Jordi guanyen la Copa 2 per la via ràpida

Jordi colpeja de volea davant la mirada de Francés i Oltra durant la final de la Copa 2 a Bellreguard. Foto: Frediesport.

Jordi colpeja de volea davant la mirada de Francés i Oltra durant la final de la Copa 2 a Bellreguard. Foto: Frediesport.

No es tracta de llevar mèrit als guanyadors, ni molt menys. Però la realitat va ser que este divendres Ferrer i Guillermo no van mostrar tota la pilota que podien haver jugat. El de Llíber va estar desconegut, i no aconseguí entrar en la partida al cent per cent. La final, per tant. se n’anà ràpidament 60 per 25 per a la parella formada per Francés i Jordi.

Aplegar a una final no només és qüestió de físic, que evidentment és molt important, sinó també qüestió de saber afrontar la partida amb tranquil·litat per a que els nervis no et juguen una mala passada. Pot ser açò és el que li va ocórrer a Ferrer. Tot i que al principi es sumaren quatre jocs de manera alternativa des del dau, el marcador es va quedar estancat per als rojos, que veien com les seues possibilitats d’acabar un grandiós campionat com a vencedors s’anaven esfumant.

Per la seua part, Guillermo es feia un lloc a la partida amb la seua coneguda potència, però no acabava d’estar encertat del tot. I la partida cada volta estava més costera amunt. Els contraris anaven fent el seu joc i sumant quinzes de forma abrumadora. La qualitat de Francés i el gran encert de Jordi van manar pràcticament des de l’inici fins al final. En posar-se 25 per 20 per davant, el de Petrer va posar la directa per fer un total de huit jocs seguits.

Ja amb el 55 per 20 al marcador, Guillermo ens va mostrar de nou una pinzellada del que ell acostuma a fer, i junt a Ferrer, van sumar un joc que realment només va valdre per a que la victòria dels blaus tardara uns minuts més en aplegar. Amb el definitiu 60 per 25 el de Petrer i el seu company de Sella es proclamaren campions de la Copa 2.

Lluís de la Vega fa el dau durant la final de la Copa Promeses. Foto: Frediesport.

Lluís de la Vega fa el dau durant la final de la Copa Promeses. Foto: Frediesport.

Copa Promeses
La primera de les partides disputades en la intensa jornada de Bellreguard va ser la que donà a conèixer el nom dels nous campions de la Copa Promeses: Lluís de la Vega, Pablo i Naharros. Davant tenien a Kevin, Rafa i Néstor, a qui van tindre que frenar els peus per tal d’aconseguir remuntar i fer-se amb la victòria per 60-50.

Kevin va mostrar una versió molt segura de si mateix i començà a desfer-se dels rivals. Però no estava tot dit, ni molt menys, amb el 45 per 25 a favor del seu equip. Els de Lluis de la Vega, pot ser a una marxa més lenta i relaxada, van anar sumant jocs al seu favor per tal de protagonitzar la remuntada que els donaria el campionat.