Inicio / Amateur / Escala i corda / Jordi li tira una mà a Francés en la Copa 2

Jordi li tira una mà a Francés en la Copa 2

Jordi i Francés somriuen després de guanyar la semifinal de la Copa 2 a Guadassuar. Foto: Frediesport.

Jordi i Francés somriuen després de guanyar la semifinal de la Copa 2 a Guadassuar. Foto: Frediesport.

La Copa 2 ja té configurat el cartell de la final, després de la victòria aconseguida per Francés i Jordi davant Marc, Víctor II i Julián este dimecres a Guadassuar. La parella va anar de menys a més, passà d’anar darrer a anar davant en el marcador, i la classe d’Álvaro, perfectament ajudat per Jordi, va decidir en el tram final. Fou, igual que la semifinal de Guadassuar, una cita de primera categoria en la que les joves figures de l’escala i corda tornaren a demostrar que estan preparats per a donar el salt.

La potència del trio feia decantar-se les travesses d’inici al seu favor. Un Víctor II sòlid, amb Marc segur darrer i Julián molt encertat en la punta feien trontollar-se les aspiracions de Francés i Jordi, que jugaven en massa ocasions obligats per l’allau de pilotades arribat des de l’altre costat de la corda. Tot i això, ni la partida ni les travesses s’escapaven descaradament a un costat o altre. Fins que va arribar el tram final.

En el moment decisiu, va eixir a la llum la millor versió de l’escaleter de Petrer. Els rivals, sabedors de la perillositat de la pegada de Francés, van buscar a Jordi, que fins i tot fent-se enrere es va mostrar segur i va quallar una de les seues millors partides en tot el campionat. Just a temps, en el moment crític, quan més se’l necessitava, l’alacantí va brillar i va ajudar de manera molt notable a Francés per a passar a la final després de guanyar 60-45.

Els rivals en la cita, que tindrà lloc divendres a les 18.30 hores a Bellreguard, seran Ferrer i Guillermo, que dimarts a Massamagrell van superar per un ajustat 60-55 a Pablo II i Pepet.