Inicio / Amateur / Llargues i palma / Parcent s’imposa a Benimagrell en la Lliga de Llargues

Parcent s’imposa a Benimagrell en la Lliga de Llargues

Juanjo realitza la treta durant una partida de la Lliga a llargues i palma. Foto: FPV.

Juanjo realitza la treta durant una partida de la Lliga a llargues i palma. Foto: FPV.

Es disputava este cap de setmana la jornada d’anada de les semifinals de les Lligues de Llargues i Palma – Trofeu Diputació d’Alacant. En la primera categoria de Llargues es produïa el que podia qualificar-se com a sorpresa, la derrota de Benimagrell a Parcent. En la lliga regular, guanyava els dos enconctres que enfrontaven a estos dos equips la formació de Benimagrell. La cosa ara, en la semifinal, ha sigut ben distinta, Parcent guanyava per 10 a 7. Ara bé, per davant queda la tornada en Benimagrell, on tot es decidirà per com queda d’obert el marcador produït en l’anada. D’altra banda, Sella posa peu i mig en la final després d’imposar-se en la seua sèrie de semifinals a l’equip de Murla i a domicili, per un ampli 3 a 10.

Benidorm guanyava de manera contundent 10 a 1 a l’equip Murla A, en partida pertanyent a l’anada de les semifinals de la segona de llargues, en partida celebrada a la canxa de Llargues artificial del Palau d’Esports de l’Illa de Benidorm. L’altra semifinal, la que enfrontava els equips de Campello B i Murla B, fou suspesa i es disputarà este dimecres.

Altra sorpresa es produïa en la tercera categoria de llargues, on el primer classificat de la lligueta regular, Finestrat, queia en la seua visita al carrer de La Murada per 10 a 2, posant en safata la classificació als que foren quart classificats de la lligueta. Fondó de les Neus també s’avançava en l’anada 10 a 7 a l’equip de Mutxamel.

En la modalitat de Palma, l’equip de Murla complia els pronòstics i guanyava en el seu desplaçament a Calp per 5 a 10, malgrat que la partida va ser molt més dura del que reflectix el marcador. Sella feia valdre el factor canxa i s’imposava per 10 a 5 a l’equip de Tibi. Ja en la segona categoria de palma també, a Llíber es produïa el resultat més ajustat de la jornada. L’equip local guanyava per 10 a 8 a la formació de Tibi A, mentres que Benidorm imposava la seua llei i guanyava per 10 a 2 a l’equip de Finestrat.

La propera setmana es disputaran els enfrontaments de tornada de les semifinals, mentre que les finals el cap de setmana del 5 i 6 de juliol.