Inicio / Amateur / Escala i corda / Pablo II i Pepet completen les semifinals de la Copa 2

Pablo II i Pepet completen les semifinals de la Copa 2

Pablo II juga un rebot durant una partida de la Copa 2 a Massamagrell. Foto: Frediesport.

Pablo II juga un rebot durant una partida de la Copa 2 a Massamagrell. Foto: Frediesport.

Pablo II i Pepet s’han convertit este dilluns en semifinalistes de la Copa 2 després de véncer al trinquet d’Alzira contra Carlos, Colau II i Josep per 60-45. La primera ronda d’esta competició que es nodreix de les futures figures del trinquet tancava d’esta forma els quarts de final i, sense temps per al descans, este dimarts comencen les semifinals. L’objectiu dels quatre equips supervivents és classifcar-se per a la final de ronda, programada per al divendres al trinquet de Sueca.

A més de Pablo II i Pepet, disputaran les semifinals les formacions de Ferrer i Guillermo, Marc, Víctor II i Julián, i Maravilla, Conillet i Jesús II, que passen de quarts com el millor dels equips derrotats gràcies al 60-55 que van aconseguir contra el trio de Marc.

Les semifinals comencen dimarts a Massamagrell amb el duel entre els equips de Ferrer i Marc, i viuran el segon capítol dimecres al trinquet de Guadassuar, amb el xoc Pablo II-Maravilla.

Copa Diputació
De forma paral·lela a la Copa 2 es disputaran les semifinals de la Copa Diputació de València. Dimarts, a Massamagrell, s’enfrontaran Soro III i Salva, l’equip local, contra Miguel, Pere i Héctor II. Dimecres, a Guadassuar, els líders, Puchol II i Dani (Vinalesa), tindran en la contra a Fageca, Javi i Monrabal (Alcàsser), campions del passat Circuit Bancaixa.