Inicio / Amateur / Quart de les Valls i Beniparrell, capdavanters destacats de l’Autonòmic de galotxa

Quart de les Valls i Beniparrell, capdavanters destacats de l’Autonòmic de galotxa

En el Campionat Autonòmic de galotxa – Trofeu El Corte Inglés els equips de Quart de les Valls i Beniparrell dominen els dos grups de la màxima categoria després de la disputa de les tres primeres jornades de la lliga regular.

En el grup A, Quart de les Valls no va tenir problemes per a sumar 3 nous punts, i ja acumula 9, en el seu desplaçament fins a Albuixech, que va cedir per 70 a 10. Els qui sí van fer bé el factor pista van ser els equips de Marquesat i Meliana, que van superar a Monserrat i Borbotó per 70-25 i 70-40 respectivament.

Amb estos resultats, Quart de les Valls és primer amb 9 punts, pels 6 punts de Marquesat i Borbotó.

Ja comencen a intuir-se els primers favorits al Trofeu El Corte Inglés. Foto: Federació de Pilota.

Ja comencen a intuir-se els primers favorits al Trofeu El Corte Inglés. Foto: Federació de Pilota.

En el grup B, Beniparrell també es desenganxa dels seus immediats perseguidors gràcies a una victòria a domicili, en este cas contra Massalfassar (70-25). En este mateix grup, Quart de les Valls B va superar en la seua pista a Faura per 70-50 mentre que Godelleta va caure en la seua casa enfront de Foios per 70 a 55.

La classificació està liderada per Beniparrell, que acumula 8 punts, mentre que Quart de les Valls B és segon amb 6 punts. Foios i Faura també es troben a tir de pedra del liderat ja que ambdues formacions sumen 5 punts cadascuna.