Inicio / Amateur / Museros i Quart de Poblet dominen en l’Autonòmic de frontó

Museros i Quart de Poblet dominen en l’Autonòmic de frontó

El Campionat Autonòmic de frontó, patrocinat per la Diputació de València, va completar el cap de setmana passat la disputa de la segona jornada de la fase regular. La mateixa va ser propícia per als equips de Museros i Quart de Poblet, que s’afermen en el més alt de classificació. Un altre conjunt que va eixir vencedor en esta jornada va ser el d’Almussafes B.

Adrián de Quart de Poblet està sent dominador a l'Autonòmic de frontó. Foto: Federació de Pilota.

Adrián de Quart de Poblet està sent dominador a l’Autonòmic de frontó. Foto: Federació de Pilota.

La parella de Museros, amb Enrique i Víctor, van superar amb autoritat a Aragó i Morales, que juguen per Vilamarxant, pel resultat de 41 a 30. Per la seua banda, els representants de Quart de Poblet, Adrián III i Lemay, van superar a la parella d’Almussafes de Jordi i Roberto per 41 a 33.

Quant a la formació B d’Almussafes, Christian i Dani es van imposar sobre Cristian i Senar (Benicarló) per un contundent 41 a 19.