Inicio / Amateur / Bicorb recupera el liderat

Bicorb recupera el liderat

L’equip de Bicorb segueix demostrant que és ferm candidat a revalidar el títol de campió de l’Autonòmic de Raspall – Trofeu Diputació de València després de la seua victòria en la passada jornada davant l’equip d’Alzira en partida disputada en el trinquet de la Ribera.

Encara que la partida més atractiva va tenir lloc en el muncipi de Xeraco on l’equip local es va imposar en l’últim joc sobre el del Genovés. Per tant, va haver-hi repartiment de punts, situació que ha permès que Bicorb recupere el liderat, ara amb 9 punts. La segona plaça és per a Genovés amb 7 punts mentre que Xeraco és tercer amb 6 punts.

L'equip d'Alzira va caure davant Bicorp en la darrera jornada de l'Autonòmic de raspall. Foto: Federació de Pilota.

L’equip d’Alzira va caure davant Bicorp en la darrera jornada de l’Autonòmic de raspall. Foto: Federació de Pilota.

En el torneig femení, Beniparrell es manté al capdavant de la classificació amb un total de 12 de punts. La segona plaça està compartida per Tavernes Blanques i Borbotó, ambdós amb 9 punts, mentre que Borbotó B i l’Alqueria d’Asnar sumen 6 punts cadascun.