Inicio / Amateur / Clubs / Les competicions de clubs es posen en marxa

Les competicions de clubs es posen en marxa

Víctor de Bicorp bota per a jugar una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Víctor de Bicorp bota per a jugar una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Les diferents competicions de primavera dels clubs de pilota en quasi totes les modalitats ja estan en marxa. La Lliga a Llargues, Palma, i els autonòmics de raspall i galotxa afronten un cap de setmana d’activitat frenètica. Amb l’inici del Trofeu El Corte Ingles de galotxa, la practica totalitat de clubs de totes les modalitats tenen una competició en funcionament. Només falta el frontó, que comença la setmana pròxima.

En el cas del joc a ratlles, este cap de setmana afronten la seua tercera jornada. Murla i Parcent són els líders de primera de llargues, i s’enfronten a Vall de Laguar i Benimagrell, respectivament. En el cas de la palma, hi ha un quàdruple empat en el liderat de primera entre les formacions de Calp, Agost, Murla i Tibi.

Respecte al XXXII Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, esta setmana comença la competició en totes les seues categories. En primera masculina, La Valldigna s’enfrontarà a Genovés, mentre que Alzira es veurà les cares amb Xeraco. Ja s’ha disputat una partida avançada, amb victòria de Bicorp contra Cocentaina per 40-20. En primera femenina, Borbotó C jugarà contra Tavernes Blanques, mentre que l’Alqueria d’Asnar confrontarà amb Beniparrell A, i Borbotó A s’enfrontarà a Beniparrell B. Per últim, Borbotó B s’enfrontarà a Meliana.

En el cas del XXXIX Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Ingles, la competició d’esta setmana correspon als més joves. Seran més de 90 equips, entre cadets, infantils, alevins i benjamins, els que entren en competició. Les restants categories sèniors, tant les cinc que es juguen en carrers com les quatre que es disputen en trinquet, començaran la setmana que ve.