Inicio / Amateur / Escala i corda / Els campions tornen a estar junts

Els campions tornen a estar junts

Soro III i Jesús s'abracen durant la final del passat Circuit Bancaixa. Foto: Frediesport.

Soro III i Jesús s’abracen durant la final del passat Circuit Bancaixa. Foto: Frediesport.

Soro III i Jesús, vigents campions del Circuit Bancaixa, tornen a estar junts en la Lliga Professional d’escala i corda després de que el de Silla s’haja recuperat dels problemes en el colze dret i amb la visió de l’ull esquerre. L’equip de Massamagrell recupera la formació inicial, amb la que va arribar a la final de la primera ronda el passat mes de novembre, abans de que s’agreujaren els problemes físics del mitger.

Des d’aleshores, és a dir, en la segona i la tercera ronda, Salva ha ocupat el lloc del jugador titular amb una solvència espectacular. De fet, la formació de Massamagrell, que compta en les seues files amb el número u actual, Soro III, va arribar a la final de la segona ronda, encara que va ser derrotada per León, Santi i Tomàs II, i en la tercera ronda es va quedar en les semifinals, on va caure a mans de Víctor, Dani i Colau II (València) en la que ha estat probablement la partida més igualada del campionat.

Més canvis
El Circuit Bancaixa ha patit més canvis en este tram final de la primera fase. La retirada de Tato ha motivat que l’equip de Vila-real, completat per Álvaro i Nacho, també s’haja de recomponre. Serà precisament Salva, que abandona Massamagrell, el que ocupe el lloc del d’Altea, que ha decidit penjar els guants després de 22 anys de carrera esportiva.