Inicio / Professional / Galotxa professional / El Trofeo Moscatel de Godelleta baixa el teló

El Trofeo Moscatel de Godelleta baixa el teló

Jesús juga de volea durant una partida al trinquet de Sueca. Foto: Frediesport.

Jesús juga de volea durant una partida al trinquet de Sueca. Foto: Frediesport.

La 46 edició del Trofeo Moscatel de galotxa de Godelleta acaba este dissabte amb la disputa de la final. A les 18:00 hores, l’equip Cristacer de Miguel i Javi s’enfrontarà al trio d’Aire Interim de Rodrigo, Jesús i Carlos.

La parella va ser la primera en aconseguir la classificació per a la final després de superar a Pablo i Félix (equip Cajamar) pel resultat de 70-35. En esta partida, Javi va completar una actuación excel.lent, como sol ser habitual amb el mitger de Massalfassar en la canxa de Godelleta. Darrere, Miguel també va aportar i molt en la consecució de la victòria.

Per la seua banda, el trio va ser guanyador de la segona semifinal, en la qual va eliminar a Soro III i Raúl (Velarte) pel resultat de 70 a 55. En esta eliminatoria els tres components de l’equip van tindre el seu moment de protagonisme i tots completaren una gran actuació.
FIRA D’AGOST

Per altra banda, el trinquet de Llíria acull este dissabte una nova jornada de la Fira d’agost. En la partida d’esta vesprada destaca especialment la presència de Genovés II, que formarà parella amb Tato per a enfrontar-se a León i Santi (17:30 hores). Esta serà la quarta partida de Genovés II des de que va tornar als trinquets una vegada superada la seua greu lesió que l’ha tingut inactiu durant set mesos.