Inicio / Amateur / Galotxa / Cap de setmana intens en les competicions federatives per a clubs

Cap de setmana intens en les competicions federatives per a clubs

Este cap de setmana es posarà fi a dos de les competicions senyeres de l’àmbit aficionat, el Campionat Autonòmic de Galotxa – El Corte Inglés i la Lliga a Llargues. Hi ha un altre campionat de renom, l’Autonòmic de raspall – Trofeu Diputació de València, que concluirá el cap de setmana següent.

Començant pel torneig de galotxa, el carrer de pilota de Quart de les Valls serà l’escenari on es decidiran els títols de la màxima categoria i de les restants que encara no s’han completat.

El dissabte, l’activitat començarà amb la disputa de la final juvenil que enfrontarà als equips de Monserrat i Borbotó. Tot seguit es jugarà la final absoluta, que mesurarà a les formacions de Foios i Monserrat. Expliquen des de la Federació de Pilota Valenciana que la final ha generat gran expectació en els dos municipis, que en la present temporada han realitzat un gran esforç per millorar la qualitat de les seves plantilles. Per part de Foios jugaran Roberto, Aucejo, Ximo i Juanma mentre que en l’equip de Monserrat estaran Pasqual II, Pepet, Fede i Pau.

La resta de finals es completaran el diumenge en la mateixa pista de Quart de les Valls. Al matí, Borbotó I i Marquesat G s’enfrontaran pel títol de quarta categoria B. I a continuació es decidirà al campió de quarta A, final que enfrontarà a Godella i Massalfassar. Ja a la vesprada es jugarà la final de tercera, amb Borbotó B i Meliana I com a contendents, per concloure després amb la final de segona, protagonitzada per Meliana i Monserrat B.

image
Pasqual de La Pobla és un dels components de l’equip de Monserrat. FOTO: Federació.

Lliga a Llargues

La Lliga a Llargues també conclou este cap de setmana, en este cas en el municipi alacantí de Xaló, on tindran lloc les finals de totes les categories. El títol absolut es decidirà el diumenge i els aspirants són els equips de Parcent i Sant Joan.

Autonòmic de Raspall

El Campionat Autonòmic de Raspall també és a punt de baixar el teló encara que el cap de setmana següent. Les finals es van presentar dijous passat a l’Ajuntament de Quatretonda, localitat on es decidiran els títols. L’agenda facilitada per la Federació de Pilota Valeniana és la següent:

Dissabte 13 de juliol

Tercera femenina – 10:00 h
Caixa Popular Meliana / Ajuntament Beniparrell C

Segona femenina – 11:00 h
Agrochiva Borboto C / Ajuntament Beniparrell B

Primera femenina – 12:00 hores
Agrochiva Borboto A / Ajuntament Beniparrell A

Dissabte 13 de juliol

Segona – 17:00 h
CPV Orba / CPV Alzira A

Primera – 18:00 h
CPV Bicorp A / CPV Genoves A

Diumenge 14 de juliol

Quarta B – 11:00 h
Dist. Polinya Xuquer C / Val i 30 Real Gandia A

Quarta A – 17:00 h
CPV Gavarda B / CPV Xeraco B

Tercera – 18:00 h
CPV Bicorp D / Dist. Xuquer Polinya A