Inicio / Professional / Sagunt es proclama campió de la quarta ronda de la Copa Diputació

Sagunt es proclama campió de la quarta ronda de la Copa Diputació

La formació de Sagunt, esta vegada amb Miguel, Nacho i Monrabal, s’ha proclamat este divendres campiona de la quarta ronda de la Copa President de la Diputació de València després de derrotar en la final del trinquet de Sueca al trio de Vinalesa de Cervera, Raúl i Carlos per 60 a 40.

La partida ha tingut domini altern i en primer lloc han sigut els jugadors de Vinalesa els que han manat per a distanciar-se en 30 per 15. Després, l’equip de Sagunt ha donat un pas endavant i s’ha fet amo de la confrontació, primer per a igualar a 30 i posteriorment per a colocar el marcador en 45 per 30 al seu favor.

A continuació han sigut Cervera, Raúl i Carlos els que s’han mostrat més encertats en la rematada i aixó ha permet que la formació de Vinalesa s’haja situat a solament un parcial (45-40). Però la reacció de Vinalesa ha estat tallada pels jugadors de Sagunt, que en el tram final ha sigut prou superiors als seus rivals i han finiquitat la partida amb el definitiu 60-40.

<img src=”{filedir_1}piltanacho.jpg” border=”0″ alt=”image” name=”image” width=”425″ height=”302″ />
<i>Nacho ha estat molt encertat en la consecució del quinze. FOTO: Frediesport.</i>

Amb la conclusió de la quarta ronda acaba també la primera fase de la Copa President de la Diputació de València. Ara vindran les semifinals absolutes, programades per a dimarts i dimecres de la setmana vinent en els trinquets de Massamagrell i Guadassuar.

Els emparellaments de les semifinals absolutes s’han configurat d’acord a la classificació general. Així, el primer de la taula, l’equip de Massamagrell de Soro III i Santi, s’enfrontarà al quart classificat, la formació de Murla de Pablo, Félix i Tomás II. I En la segona semifinal jugaran el segon contra el tercer, és a dir, l’equip de Sagunt d’Álvaro, Nacho i Monrabal i el de Vinalesa de Cervera, Raúl i Carlos. Per a designar els trinquets s’ha realitzat un sorteig que ha tingut lloc en el matí d’este divendres en la seua de Val Net.

COPA 2

La Copa 2 també ha completat este divendres una partida, en este cas al trinquet de Genovés on Panete i Juanjo han superat Marc i Aucejo pel resultat de 60-50. Amb la suma dels tres punts Panete i Juanjo continuen quarts, però ara amb 10 punts, 2 menys que el tercer classificat. Per la seua banda, Marc i Aucejo continuen en la huitena possició amb 4 punts.

 

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada. Required fields are marked *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>