Inicio / Amateur / Escala i corda / Moviments en la nòmina de Val Net

Moviments en la nòmina de Val Net

Val Net ha fet públiques hui a través de la seua pàgina web les contractacions de dos nous escaleters per a la nòmina de l’escala i corda, Pablo de Sella i Rodrigo de Benidorm, així com la revisió a l’alça del contracte d’altre jove escaleter, Puchol II, actualment, lesionat i recuperant-se d’una intervenció quirúrgica.

Segons el comunicat de l’empresa, s’incorporen Pablo i Rodrigo “pel seu esforç i dedicació”, que han motivat una ràpida progressió en el món del trinquet. L’entrada en la nòmina professional els permetrà gaudir de “major tranquilitat i regularitat” en la seua activitat professional. Pablo i Rodrigo han disputat l’última Copa Diputació de València (de fet, Pablo disputarà les semifinals absolutes) i ambdós tenen la mateixa edat, 20 anys.

En el cas de Puchol II, Val Net ha volgut reconéixer amb la renovació i millora a l’alça del seu contracte l’espectacular progressió d’un pilotari que en els últims 12 mesos s’ha consagrat entre els millors escaleters professionals. Amb només 21 anys, Puchol II ha sigut semifinalista de l’Individual Bancaixa, campió de la Copa Diputació de València, i en març es va convertir en el rest més jove en disputar una final del Circuit Bancaixa. Tot i estar actualment lesionat per a, almenys, tres mesos, Val Net ha volgut donar-li al pilotari un vot de confiança.

Val Net afronta en els próxims dies una roda de renovacions que portarà fins a les oficines de l’empresa a Silla a la pràctica totalitat dels jugadors professionals de l’escala i corda. Segons fonts de l’empresa, es renovarà a la totalitat dels pilotaris que hui en dia estan en nòmina.