Inicio / Amateur / Galotxa / El Campionat Autonómic de galotxa – El Corte Inglés espera a la disputa de les finals

El Campionat Autonómic de galotxa – El Corte Inglés espera a la disputa de les finals

El Campionat Autonòmic de galotxa – Trofeu El Corte Inglés, la competició més emblemàtica i important de l’àmbit amateur, espera ja a la disputa de les finals, que han estat presentades este dimarts.

En la màxima categoria els equips que lluitaran pel títol són Montserrat i Foios. Els primers van perdre en l’anada de les semifinals contra Quartell pel resultat de 70-50. Però en la tornada, disputada el passat cap de Setmana a Montserrat, es van imposar per un més que contundent 70-10. Per la seua banda, Foios s’ha classificat per un joc ja que en l’anada va superar a Massalfassar per 70-45 mentres que en la segona partida van perdre per 70-50.

També ha entrat en la seua recta final el Campionat Autonòmic de Raspall, que este cap de setmana completarà les partides d’anada de les semifinals. En la màxima categoria una eliminatòria la protagonitzaran els equips de Castelló de Rugat i Genovés, primer i quart classificat en la lliga regular. L’altra semifinal enfrontarà al vigent campió, Bicorp, segon en la fase regular, contra Oliva, que ha finalitzat tercer. Les partides d’anada es jugaran a Genovés i Oliva.