Inicio / Amateur / Galotxa / Foios i Quart de les Valls es posen per davant en les semifinals del Trofeu El Corte Inglés

Foios i Quart de les Valls es posen per davant en les semifinals del Trofeu El Corte Inglés

Les partides d’anada de les semifinals de primera categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Cort Inglés van deixar tot en l’aire per a les partides de tornada. En el carrer de Quart de les Valls, seu de les finals, Indufred Quart B assolia un triomf agònic en una partida intensa. Després de múltiples polèmiques entre els jugadors, el públic, i amb més d’una discussió, Montserrat tornava amb la partida perduda, però amb un resultat que els permet plantejar una remuntada dissabte que ve a Montserrat. Un 70 a 50 per a Quart que els obligarà a jugar més que mai en una pista que no s’adequa en absolut a les seues habilitats com la de Montserrat.

Ja en l’altra eliminatòria, Foios vencia en la seua pista al defensor del títol, Massalfassar, amb un marcador de 70 a 45, que de nou deixa tot en l’aire per a la partida de tornada. Roberto, Aucejo, Ximo i Juanma haurien de donar-ho tot novament en la partida del cap de setmana pròxim. En un pista que els jugadors locals han convertit en tot un fortí. Els favorits en la categoria juvenil no van donar motiu a la sorpresa i van vèncer en les seues respectives trobades. Beniparrell es va quedar en 20 en la seua partida contra Montserrat, equip que va assolir el subcampionat en la passada edició, mentre que Borbotó va deixar en 15 a la formació de l’escola de Massalfassar.

image
Armando es disposa a raspar una pilota durant una partida al carrer de Bicorp. Foto: FPV.

Raspall. Després d’una emocionant fase regular, ja estan decidits els emparellaments de semifinals en l’Autonòmic de raspall. Finalment han quedat de la següent manera: la sorpresa del torneig, Castelló de Rugat, després de concloure la lliga com lider del grup, s’enfrontarà a Genoves, clàssic de la modalitat de la raspada, i que ha finalitzat en la quarta plaça. La primera partida es disputarà al trinquet blau de la Costera, on els uns i els altres es troben còmodes, no debades, ambdós clubs procedeixen del joc en trinquet.

L’altre finalista eixirà de l’eliminatòria entre Bicorp, segon classificat, que segueix defensant el títol assolit la passada temporada, i Oliva, que ha acabat tercer, i que és per a molts el més clar aspirant, amb el que tindrem probablement una final avançada. El 22 de juny es disputarà la partida d’anada a Oliva, i a la setmana següent es jugarà la tornada al carrer de Bicorp. Dos estils completament diferents de joc es posen cara a cara, amb el que el vencedor de l’eliminatòria serà, probablement, l’equip que millor s’adapte als dos recintes en els quals es juga aquesta modalitat, el carrer i el trinquet.