Inicio / Professional / Miguel reapareix a Petrer

Miguel reapareix a Petrer

Un dels millors escaleters dels últims temps, excampió Individual i del Circuit Bancaixa, Miguel de Petrer, reapareix este dissabte al seu trinquet després de tres mesos de baixa per culpa d’una lesió en el muscle. El pilotari torna alineat amb Pere de Castalla i tindrà en la contra Carlos i Tomàs II. El duel començarà a les 18.30 hores i anirà precedit d’una prèvia de juvenils.

Miguel va caure lesionat en les semifinals del passat Circuit Bancaixa amb un trencament en el tendó infraespinós del muscle dret. “És com si un futbolista tinguera problemes en un genoll; per als pilotaris, el muscle és una articulació molt delicada i ho he passat malament”, explica el pilotari, que encara no es veu al cent per cent, però que ha de començar ja a rodar: “Anem a veure com va la partida i com em trobe al dia següent, i a partir de dilluns dissenyarem el ritme de tornada”, comenta Miguel, que dijous participarà en les finals del Trofeu Rector Bancaixa a la Universitat de València.

Les lesions han castigat al jugador en els últims temps. A finals de 2011, Miguel es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre, una lesió que el va mantindre allunyat dels trinquets durant huit mesos. En la tornada, la falta d’activitat li va començar a provocar problemes al muscle dret, que va poder superar per disputar el Circuit Bancaixa 2012-2013. En les semifinals de la Lliga, al febrer, el muscle va dir prou i Miguel hagué de parar fins ara. “Tinc unes ganes boges de jugar, he trobat molt a faltar la pilota. Ara l’objectiu és, a poc a poc, tornar a agafar el punt i el ritme de competició”, conclou el jugador.

COPA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Soro III i Santi (Massamagrell) s’han classificat per a la final de la primera ronda de la Copa President de la Diputació de València després de superar esta vesprada en el trinquet de Benissa a l’equip de Vinalesa de Puchol II, Raúl i Carlos (60-40). Amb la suma dels tres punts, la formació de Massamagrell es col.loca líder en solitari en la classificació amb un total de 6 punts.

La final es completarà este diumenge al trinquet de Bellreguard (18:30 horas). En la contra estaran León i Dani, que en la primera semifinal han superat a Colau, Javi i Colau II (València) per 60-55.