Inicio / Amateur / Raspall / Bellreguard torna a anunciar desafiament a raspall

Bellreguard torna a anunciar desafiament a raspall

El trinquet de Bellreguard torna a estar d’actualitat doncs el proper diumenge acollirà un nou desafiament entre restos i mitgers. Esta vegada el cartell anuncia a Coeter II i Dorín, que ja formaren parella en el desafiament anterior, mentres que en la contra estaran Moncho i Marrahí . Esta vegada les dues parts han acordat posar en joc 2.000 euros d’eixida.

El passat dia 23 de març el trinquet de Bellreguard va collir un desafiament amb un cartell molt semblant: Coeter II i Dorín contra Moltó Marrahí. I els dos equips van oferir una gran confrontació davant el nombrós públic que es va congregar en el trinquet de referència de la modalitat de raspall. Finalment es van imposar els mitgers pel resultat de 25 a 15.

La partida va començar sent dominada clarament per Moltó i Marrahí, que al poc ja gaudien de dos jocs d’avantatge (10-0). Posteriorment, Moltó i Marrahí fins i tot van disposar de val per a distanciar-se en un parcial més. Però va ser aleshores quan va emergir la figura del Coeter II, i la seua reacció va permetre als mitgers igualar a 10 i colocar-se per davant amb 15 per 10. Després va haber una nova igualada, esta vegada a 15, i posteriorment es va concretar la victòria de Coeter II i Dorín pel resultat definitiu de 25-15.

Per a esta segona confrontació s’espera que els mitgers mantinguen la tàctica de la primera. Així, Dorín serà qui faça les funcions del resto quan el seu equip no tinga la treta en el seu poder. I és que el pilotari de Xeraco va sorprende per la seua solvència per a restar multitut de pilotes molt complicades. Per part dels restos, la previssió apunta a que Moncho ocuparà la seua ubicació habitual mentres que Marrahí actuarà com a punter.

TROFEU PRIMAVERA GUADASSUAR

Álvaro i Jesús s’han proclamat campions de la primera edició del Trofeu Primavera Guadassuar, que s’ha completat este dimecres al trinquet d’esta mateixa localitat de La Ribera. En la final, Álvaro i Jesús van superar a León i Dani pel resultat de 30-20.

Abans, Álvaro i Dani van ser guanyadors de la primera semifinal contra Soro III i Javi, que solament van sumar un parcial (25-5). En la segona semifinal, León i Dani van eliminar a Puchol II i Félix per un ajustat 25 a 20.

El Trofeu Primavera Guadassuar ha oferit la novetat de la disputa de les tres partides en la mateixa jornada. Aixó sí, les semifinals es van completar a 5 jocs i la final a 6 per a no castigar físicament als pilotaris participants. L’èxit esportiu i de convocatòria de públic assegura la continuitat del Trofeu Primavera Guadassuar.