Inicio / Amateur / Galotxa / MARQUESAT RENOVA EL TÍTOL

MARQUESAT RENOVA EL TÍTOL

El club de Marquesat es va proclamar campió de la Copa Generalitat en una emocionant final contra Vilamarxant. Sopetes II, Sarasol II, Gerardo, Becken i Àngel van derrotar a Boni, César, Miguel i León per un ajustat 70-65 en la partida celebrada diumenge passat a Meliana. Marquesat revalida el títol aconseguit l’any passat, també contra Vilamarxant.

La trobada va ser vibrant de principi a fi, amb alternatives en el marcador i actuació destacada de Sarasol II, que va penjar els guants com professional l’estiu passat, i ara fa les delícies dels espectadors en l’àmbit amateur. No ho van tenir fàcil els campions, que van arribar a estar quatre joc per darrere (45-25) just abans de l’eixida a la pista d’Àngel, clau en la remuntada.

Els dos equips van mostrar un gran nivell i van justificar la seua presència en la final d’aquest campionat, que reuneix als clubs campions de totes les modalitats en una mateixa competició de galotxa. Marquesat consolida la seua posició com un dels grans, més encara amb la presència del mític Sarasol II.

La Copa Generalitat té també categoria juvenil, resolta diumenge, abans de la final sènior. En la mateixa es van imposar els xavals de Massamagrell sobre els de Godelleta per 50-10.

Raspall. En la modalitat de raspall, continua la disputa del Campionat d’Hivern, promogut per la Federació de Pilota Valenciana, els trinqueters de l’especialitat, i els propis pilotaris en un moment de la temporada sense campionats llargs. El torneig visita hui el trinquet d’Oliva, on s’enfrontaran Moncho i Alberto a Virgi, Galán i Canari. En aquest últim equip han entrat Virgi i Canari per la lesió del rest titular, Punxa. En la prèvia hi haurà partida del Campionat d’Hivern juvenil, amb Mario i Sidahmed contra Escoto i Sagasta.

Aquest cap de setmana es van celebrar partides de la categoria juvenil el dissabte a La Llosa, amb victòria de Pepe i Xoto contra Ricard i Guillem (25-15), i el diumenge a Xeraco, de professionals, amb triomf de Moltó i Dorín contra Punxa i Galán (25-0).