Inicio / Professional / Galotxa professional / EL XLV TROFEO MOSCATEL DE GODELLETA ACABA ESTE DISSABTE

EL XLV TROFEO MOSCATEL DE GODELLETA ACABA ESTE DISSABTE

El XLV Trofeo Moscatel e galotxa de Godelleta concluirà este dissabte amb la disputa de la gran final. Els aspirants al títol són l’equip Velarte de Fageca, Félix i Tino i la formació Aire Interim amb Marcos, Raúl i Tomás II.

La partida es presenta molt igualada ja que els dos equips han completat unes semifinals de mèrit. Els de Velarte van ser els primers en aconseguir la classificació per a la final, després de superar el passat dilluns a Puchol II, dani i René (equip Grupotec) per 70-45. Per la seua banda, els de Aire Iterim es van imposar en la semifinal de dimecres al conjunt Cristacer de Soro III, Javi i Javi II pel resultat de 70-30.

També este dissabte destaca la disputa de la partida que tindrà lloc al trinquet de Llíria, que continua amb la seua Fira d’agost. Al voltant de les 17:30 hores, Álvaro i Héctor jugaran contra Santi II i Dani.