Inicio / Professional / Galotxa professional / EL TROFEU MOSCATEL DE GODELLETA BAIXA EL TELÓ

EL TROFEU MOSCATEL DE GODELLETA BAIXA EL TELÓ

El XLIV Trofeu Moscatel de galotxa conclou hui en la seua seu única de Godelleta amb la disputa de la gran final. A partir de les 18:00 hores, l’equip Romefer de Miguel, Dani i Ferdi s’enfrontarà al d’Aire Interim amb Marcos, Félix i Tino.

Ambdues formacions van completar sengles semifinals de mèrit i això permet apostar per una confrontació sense favorit en la qual els pilotaris s’haurien d’emprar a fons per a aconseguir el triomf.

L’equip Romefer és més que probable que torne a basar el seu joc en la intel·ligència de Dani, probablement el professional més benvolgut i respectat a Godelleta al costat del lesionat Grau. Dilluns passat, el de Benavites no va decebre i va completar una actuació magnífica. Darrere, Dani contarà amb la tranquil·litat de tenir cobertes les esquenes, ja que Miguel també va demostrar en la primera semifinal que es troba en un moment dolç. El campió individual i per equips va restar quasi tot el que va arribar a les seues mans amb el seu excel·lent joc d’aire.

Quant als d’Aire Interim , ací cal assenyalar a Félix com l’autèntic motor de l’equip, en vista de l’esdevingut el dimarts en la segona semifinal. El mitger de Dénia no solament es va fartar de sumar quinzes amb el seu característic i més que violent colpeig; també va ser capaç d’arropar a Marcos perquè este poguera plantar cara a un primer espasa com Álvaro. I vaja si ho va aconseguir, especialment en l’execució del bot.

El Trofeu Moscatel ofereix enguany la novetat de la instauració del premi Vicente Caballero ‘Silla’. Este guardó li serà atorgat al millor jugador del torneig. A dia de hui els noms que més sonen són els de Miguel, Dani, Marcos i Félix. L’actuació en la final serà determinant per al jurat.

Diputació de Castelló. En la modalitat d’escala i corda, el III Trofeu President de la Diputació de Castelló va concloure el dijous en el trinquet de Borriana amb la disputa de les finals de professionals i juvenils.

En el torneig de les figures consagrades s’han proclamat campions Soro III i Dani després d’imposar-se sobre Núñez, Raúl i Santi pel tempteig de 60-50. Els ara ja campions sempre van dominar en el marcador i van arribar a gaudir d’un avantatge màxim de fins a quatre jocs. Però el trio no va donar la partida per perduda en cap moment i la seua tenacitat li va permetre col·locar-se a un solo parcial dels seus rivals en el tram final (55-50).

En la final juvenil, que es va completar just abans, Ximo i Monrabal van superar a Vicent i Josep pel marcador de 60-45. Ací, la igualtat va ser màxima durant la primera meitat. Una vegada traspassat l’equador de la partida sí va resultar més evident el domini dels després guanyadors.