Inicio / Amateur / Escala i corda / CERVERA, DANI I SOLAZ GUANYEN A DÉNIA

CERVERA, DANI I SOLAZ GUANYEN A DÉNIA

El trio format per Cervera, Dani i Solaz es va imposar enfront del de Miguel, Tato i Tomàs II en la final del X Trofeu Ciutat de Dénia, que es va celebrar ahir al trinquet El Rovellet de la capital de la Marina Baixa. Cervera i els seus van ser millors en el tram final, després d’anar tota la partida per darrere, i es van emportar el triomf per 60-40 en una bona partida que va alçar gran interès entre els aficionats de la localitat i de la comarca.

image

D’altra banda, demà arranquen en el trinquet Ciscar de Piles les semifinals de la XVIII Lliga de raspall professional amb el duel que enfontarà Waldo i Sidahmed contra el local Punxa i Canari. Els finalistes de la Lliga es determinaran per una lligueta per a la que s’han classificat els dos equips anunciats, a més de Josep i Alberto, i el trio de Guille, Dorín i Leandro III.