Inicio / Amateur / Escala i corda / LA LLIGA CAIXA POPULAR VISITA ALBERIC

LA LLIGA CAIXA POPULAR VISITA ALBERIC

La fase regular de la XIII Lliga Caixa Popular de promoció visita aquesta vesprada el trinquet d’Alberic, on està previst l’enfrontament entre els equips de València (Puchol II i Pepet) i Genovés (Sergio, Juanjo i Jose). La parella ocupa la segona posició en la classificació, mentre que l’equip del vigent campió, Sergio, és sisè amb una partida menys.

Cap de les dues formacions ha perdut encara en la Lliga. Puchol II ha vençut en les seues dues incursions, encara que ho ha fet amb molts problemes, en les dues ocasions, per 60-55. Les seues víctimes han estat Rodrigo i Carlos II, i Javi II, Patri i Rubén. Sergio, per la seua banda, va vèncer també de manera molt ajustada a Escoto, Monrabal i Vicent II (60-55).

Els dos escaleters de la partida de hui són dels que estan cridats a progressar en el món professional. Puchol II és una de les promeses més fermes de l’escala i corda, i ja ha participat en dues edicions de l’Individual absolut. Sergio, per la seua banda, va donar la gran sorpresa en imposar-se en la Lliga de l’any passat. També va ser finalista de la Copa Diputació de València en categoria de promeses.

La Lliga Caixa Popular ofereix més cites aquesta setmana. Després de la de hui a Alberic, la següent se celebrarà aquest diumenge en el trinquet El Rovellet de Dénia. Els contendents seran Massamagrell i Genovés.

La Pobla. El trinquet de La Pobla de Vallbona va acollir ahir la trobada que va enfrontar Benissa (Escoto, Monrabal i Vicent II) i Massamagrell (Javi II, Patri i Rubén), amb victòria per als primers per 60-40. Gràcies als tres punts sumats, Escoto es col·loca en la part alta de la classificació amb quatre punts, empatat amb Puchol II i Rodrigo, líder per una millor diferència de tantos.

Monrabal va ser qui més va sobresortir en la partida d’ahir. El mitger de Vilamarxant, campió l’any passat, va aguantar amb la seua regularitat a l’equip, en el que Escoto també va agradar. El trio de Javi II va manar fins a l’iguals a 35, moment en el qual va ser superat per Escoto, que va prémer l’accelerador fins al 60-40 final.

Homenatge a Ciscar. Piles retrà homenatge aquest divendres a la màxima figura local, el mític Ciscar, en el nou trinquet Municipal, que duu el seu nom, i que va ser inaugurat el passat cap de setmana amb partides en les que van participar jugadors de l’activa escola local.

S’anuncien per al divendres de vesprada dues cites en les que participaran les màximes figures de hui en dia. En la primera, que arrancarà a les 17.00 hores, Ferran i Soqueta s’enfrontaran a Cerver i Jaume II. Tant Ferran com Cerver són naturals de Piles. En la segona partida, l’afició podrà gaudir de Punxa, el millor jugador de Piles de l’actualitat, que formarà en trio en trio enfront de Waldo i Dorín. La parella tindrà una falta de treta a l’altura del 7, i Punxa comptarà amb l’ajuda de dos il·lustres com Alberto i Gorxa para acarar-se al número u.

L’ajuntament de Piles ha invertit 290.000 euros en aquest nou trinquet, que medeix 56 metres de llarg per 6,2 d’ample. El club de pilota local, al capdavant del qual es troba Dionisio Barber, podrà comptar per fi amb una instal·lació amb totes les comoditats.