Inicio / Professional / Escala i corda professional / JA HI HA CALENDARI PER AL MILAR – SET I MIG

JA HI HA CALENDARI PER AL MILAR – SET I MIG

El tan esperat Trofeu Milar – Set i mig va ser presentat ahir en la seu de l’entitat que dóna nom al torneig. El campionat ha generat gran expectació entre els habituals del trinquet ja que es tracta d’una cita inèdita en la qual tindran cabuda restos i mitgers, així com professionals del raspall, cas de Waldo. En la primera edició del Trofeu Milar – Set i mig seran de la partida els escaleters Álvaro, Miguel, Genovés II i León així com els mitgers Félix, Javi i Jesús. També estarà l’esmentat Waldo, número u indiscutible del raspall.

El torneig consta d’un total de set partides que es divideixen en la fase prèvia, les semifinals i la final. La primera confrontació tindrà lloc l’u d’abril a Vila-real on jugaran Álvaro i Javi. Un dia després, en aquest cas a Pedreguer, Miguel i Félix s’enfrontaran en una altra de les eliminatòries prèvies. La tercera està programada per al 8 d’abril a Bellreguard i tindrà a León i Waldo menge contendents. La quarta i última partida d’aquest primer acte es portarà a terme en Pelayo el 9 d’abril. En aquest cas els protagonistes seran Genovés II i Jesús.

Els quatre vencedors jugaran després les semifinals, que es portaran a terme a Guadassuar i Pelayo (13 i 14 d’abril), mentre que la final està programada per al 17 del mateix mes en la Ciutat de la Pilota.

image

Universitat. D’altra banda, Núñez, Nacho i Solaz s’han classificat per a la final del VI Trofeu Universitat de València després de derrotar ahir a Massamagrell a Pedro, Javi i Ferrera per un més que ajustat 60-55 . L’altra plaça de la final es decidirà aquesta vesprada en el trinquet de Guadassuar, escenari de la segona semifinal. En aquest cas els contendents són Santi II, Félix i Hèctor que tindran en la contra a Miguel i Santi. El torneig conclourà el dissabte en Pelayo.