Inicio / Amateur / Raspall / LA FINAL DE L’INDIVIDUAL DE RASPALL ES PRESENTA DEMÀ A LA SEU DE LA FUNDACIÓ BANCAIXA

LA FINAL DE L’INDIVIDUAL DE RASPALL ES PRESENTA DEMÀ A LA SEU DE LA FUNDACIÓ BANCAIXA

La seu de la Fundació Bancaixa (Plaça Tetuán 23, València) acull demà divendres 3 de desembre a les 12.30 hores la presentació de la final del XXIV Campionat Individual Bancaixa de raspall – Trofeu President de la Generalitat 2010, que disputaran este diumenge Waldo d’Oliva i Armando de Bicorp.

A l’acte de presentació està prevista l’assistència dels dos finalistes, acompanyats de la subsecretària de Governació, Juana Maria Forés, així com del vicepresident de la Fundació Bancaixa, José Vicente Torres, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Ramón Sedeño, i el director de l’empresa organitzadora, Frediesport, Alfredo Hernando ‘Fredi’.

Els jugadors aprofitaran l’acte de demà per a triar la pilota nova que més s’acoble a les seues necessitats, i que podran treure en el moment que creguen oportú durant la partida.

La final es disputarà a partir de les 11.30 hores del diumenge a trinquet de Bellreguard, i enfronta al vigent campió del torneig, Waldo, que suma ja set títols quan està a punt de complir 32 anys, i a Armando, de 38, que ha arribat a la final de l’Individual en tres ocasions (dues d’elles, contra Waldo) sense haver aconseguit el títol.